Неприятни моменти преживяват шофьорите, които пътуват вечер по пътя между Хасково

...
Неприятни моменти преживяват шофьорите, които пътуват вечер по пътя между Хасково
Коментари Харесай

Филм на ужасите оживя у нас: Маскиран като клоун изскача в тъмното срещу колите

Неприятни моменти претърпяват водачите, които пътуват вечер по пътя сред Хасково и Свиленград. От известно време човек с маска на смешник изскача по тъмна доба, хвърля се към колите и изкарва акъла на водачите. Десетки жители към този момент са алармирали за " съществото ", което ги плаши в тъмното, а фотография на страшния смешник се завъртя и в обществените мрежи.

По разкази на очевидци страшилището се криело в храстите и дебнело колите. Когато транспортно средство наближи, клоунът се хвърлял към него и започвал да ръкомаха. Шофьорите безусловно си изкарвали акъла от непредвидената поява на клоуна в тъмното и скачали на спирачките, с цел да не го ударят. Шокът им се увеличавал, откакто видели защо става дума, и тогава с мръсна газ изчезвали от ужасяващата обстановка.

При една от случките водачът въпреки всичко събрал храброст, спрял и слязъл да ревизира защо става дума. Тогава клоунът му изпял ария и се шмугнал назад в храстите. Според информация в районните медии преди време на същия път още веднъж имало преоблечен човек, само че с маска на прасе.

" Пътувах тъкмо преди година по същия път. Тогава пред нас внезапно се появи мъж. Той носеше маска, само че не на смешник, а на прасе. Заобиколихме го и подминахме. Малко по-късно се разминахме с различен автомобил. Обърнахме, с цел да го догоним и да го предупредим, само че караше бързо и не успяхме. В обсега на фаровете забелязахме маскирания, лежащ по средата на шосето. Когато го наближихме, опита се да ни замери с нещо, евентуално с камък ", гласи роман на очевидци.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР